Selectează o Pagină

Hi

Suntem texter.ro, creatorii de continut din Bucuresti

Echipa texter.ro este formata dintr-un amestec atent ingrijit de jurnalisti cu experienta, tineri talentati si scriitori din medii diferite care lucreaza impreuna pentru a produce continut de inalta calitate pentru nevoile dvs. Membrii echipei colaboreaza si fac brainstorming, apoi fiecare membru isi asuma o sarcina specifica pentru a crea un articol coeziv si bine rotunjit. Aceasta abordare colaborativa are ca rezultat un continut de calitate, care implica si informeaza cititorii.

Continutul poate fi sub forma de articole, postari pe blog, descrieri video, descrieri de produs, recenzii, comunicate de presa, advertoriale, idei de marketing, versuri sau alte elemente, limita fiind imaginatia. texter.ro este responsabil pentru cercetarea si scrierea continutului original care este atat exact cat si captivant.

Intr-o lume din ce in ce mai digitala, este mai important ca niciodata pentru companii sau simpli utilizatori de Internet, sa aiba creatori de continut care pot genera informatii captivante si la obiect.

Carmen Ivanov este trainer de dicție la PRO TV, doctorand SNSPA în Comunicare și este unul dintre cei mai cunoscuți traineri de dicție din România, a antrenat peste 12.000 de persoane în ultimii 15 ani pe zona de dicție, voice over și public speaking. Carmen Ivanov este trainer acreditat ANC (CNFPA) și a vorbit peste 10.000 de ore în faţa microfonului de radio şi cel puţin 50% din vremea asta a dedicat-o știrilor. Desigur, nu a ratat nici zona de televiziune unde a fost editor de jurnal la Realitatea TV, pentru că ştii cum se spune: “video killed the radio star”. În prezent Carmen Ivanov conduce Școala TV pentru copii Dicție.ro, unde susține și cursurile de dicție, radio și prezentare TV.

Deși întreaga carieră a activat în domeniul radio și tv, facultatea pe care a absolvit-o este Dreptul și, mai mult, și-a continuat studiile cu un master în Științe Penale la Universitatea de Vest, Timișoara. Și-a început cariera în jurnalism la postul Radio Contact Reșița, ca prezentator de știri. Tot la Radio Contact a realizat și primele 500 de emisiuni de divertisment, de la producții de linie până la emisiuni specializate pe zona de gaming și IT.

A hotărât apoi să părăsească stația locală Radio Contact Reșița pentru un post de prezentator de știri la Radio București, din cadrul Societății Române de Radiodifuziune, pentru ca ulterior să se mute la Radio Mix FM, în postul de coordonator de știri, iar, în paralel, a luat primul său contact cu lumea televiziunii la postul N24, unde a fost, pe rând, editor de știri, voice over și prezentator. Realitatea TV a fost însă televiziunea emblemă pentru Carmen Ivanov, acolo unde a ocupat funcțiile de editor de jurnal și senior-editor la secția de social, dar după cinci ani a părăsit televiziunea și s-a întors în radio, la City FM, în calitate de director de știri. La radio Guerrilla și radio Gold FM a fost realizator de emisiuni, iar la radio TANĂNANA are propria emisiune de infotainment.

Specialistul în comunicare, Mihai Craciun, este unul dintre cei mai apreciați traineri de dicție din România. În cei aproape 10 ani de carieră, Mihai Craciun a pregătit peste 5000 de oameni din zona de TV și radio, dar și din domenii precum medicină, educație, magistratură și avocatură. Mihai a lucrat, în București, la Radio Guerrilla și Radio Gold FM, iar în prezent realizează emisiunea IT Republic la Radio Tanănana, alături de Carmen Ivanov. Însă, de-a lungul anilor, Mihai Craciun a colaborat pe partea de traininguri cu instituții media precum PRO TV, TVR, Societatea Română de Radiodifuziune, Rock FM, Magic FM sau Kiss FM. Pe lângă cursurile de dicție, Mihai Craciun susține și traininguri de public speaking și voice-over, și prezintă evenimente sportive, de business sau lansări de carte.

Filozofia noastra

01

Argumentul

Este important sa fii specific si sa oferi dovezi pentru afirmatiile tale chiar si in mediul online

02

Explicatia

Este important sa fii inteles si focusul nostru este sa putem explica simplu, cele mai complicate idei

03

Decizia

Asumarea responsabilitatii pentru solutiile oferite, da dovada de maturitate iar noi ne asumam in totalitate deciziile pe care le luam

Continutul este vocea ta!

Continutul pe care-l afisezi este o reflexie directa a ta si a vocii tale. Indiferent daca scrieti o postare pe blog, postati pe Twitter sau postati pe Facebook, este important sa fiti atenti la impresia pe care o faceti.

Atentie la Tonul folosit

Atentie la Stilul folosit

Atentie la Audienta

Sa vorbim

Ce fel de continut este necesar?

Ce vrei sa exprime acest continut?

Ce rezonanta trebuie sa aiba?

Cat de repete trebuie propagat?