Selectează o Pagină

?????

Intrebari Frecvente

Cine scrie pentru texter.ro?

Echipa texter.ro este formata din traineri de dictie, traineri de public speaking, traineri radio si televiziune, profesori de actorie, jurnalisti si scriitori. In functie de calitatea pe care o alegeti acestia pot si juniori, avansati sau academicieni.

Cum pot beneficia de maximul de calitate pentru texte?

Atunci cand comandati un pachet de texte, aveti la dispozitie trei tiputi de calitate pentru acestea. Calitatea standard este preluata de scriitorii nostrii juniori, calitatea premium este preluata de catre seniori in domeniul online iar calitatea academician este preluata de cei mai avansati scriitori texter.ro, persoane publice cu istoric in lumea online. Pe fiecare continut text comandat, o sa apara numele autorului si asa aveti posibilitatea sa-l recomandati, reangajati sau, evident, sa-l criticati.

Cat dureaza sa primesc textele comandate?

In functie de complexitatea proiectului, comenzile vor fi onorate intre 2-48 de ore. Spre exemplu, un post pentru pagina de Facebook poate fi livrat in maxim 2 ore iar continutul pentru un website poate dura chiar si pana la 7 zile. Pentru proiecte speciale, acestea vor fi discutate cu fiecare client in parte