Selectează o Pagină

Servicii

Texter

Copywriting

Serviciile de copywriting sunt o modalitate excelenta de a obtine pentru website-ul, afacerea sau produsul dvs. atentia pe care o merita. Prin crearea unei copii bine scrise, persuasive, aceste servicii va pot ajuta sa va evidentiati fata de concurenta si sa atrageti noi clienti. In plus, un copywriting bun poate ajuta, de asemenea, la imbunatatirea clasamentului website-ului dvs. in motoarele de cautare.

Strategia de Continut

O strategie de continut este un plan pentru crearea, publicarea si guvernarea continutului. Poate fi folosita pentru a atinge obiective specifice de afaceri, cum ar fi un trafic crescut pe site-ul web sau o implicare mai mare a clientilor. Strategia de continut presupune crearea unui calendar editorial, care ajuta la organizarea si planificarea tuturor activitatilor de creare a continutului.

Descriere de Produs SEO

Descrierile produselor optimizate pentru SEO sunt o parte critica a acestui proces de optimizare. Adaugand descrieri bine scrise si bogate in cuvinte cheie la produsele tale, puteti face mai usor pentru Google sa le indexeze si sa ii ajutati pe potentialii clienti sa-ti gaseasca produsele atunci cand le cauta online.

„Oamenii cumpara si invata intr-un mod cu totul nou fata de acum cativa ani, asa ca specialistii in marketing trebuie sa se adapteze sau risca sa dispara.”

Brian Halligan, fondator & CEO HubSpot

„Companiile de succes in social media functioneaza mai mult ca niste companii de divertisment, edituri sau organizatori de petreceri decat ca niste agenti de publicitate traditionali.”

Erik Qualman, expert în leadership digital

„Construieste-l si ei vor veni” functioneaza doar in filme. Social Media este un „construieste-l, ingrijeste-l, implica-i si s-ar putea sa vina si sa ramana”

Seth Godin, autor & expert în marketing

Esti gata sa-ti duci proiectele la urmatorul nivel?