Selectează o Pagină

Strategie de continut si copywriting pentru dictie.ro

Pentru a avea un website eficient, este important sa existe o strategie de continut. Aceasta inseamna ca trebuie sa te gandesti la mesajul general al site-ului si la ce vrei sa faca vizitatorii atunci cand vin acolo. De asemenea, implica crearea de continut de buna calitate, care ii va face pe oameni sa se intoarca. Copywritingul este o parte cheie a crearii de continut eficient si este important sa te asiguri ca termenii pe care ii folosesti sunt captivanti si persuasivi.

dictie.ro

Analiza

Dictie.ro a fost analizat din punctul de vedere al vizitatorului care acceseaza website-ul pentru a gasi la o informatie corecta, pentru a invata sa vorbeasca mai clar, sa asimileze sunetele corect si sa poata pleca cu un bagaj de cunostinte despre limba romana care sa-l ajute mai departe. In plus fata de cele enumerate dictie.ro ofera vizitatorului si un magazin online in care acesta are acces la materiale scrise atat pentru adulti cat si pentru copii. Texter.ro trebuia sa-si asume responsabilitatea de a promova acest portal, de a-l aduce in fata a cat mai multor vizitatori, de a-i indemna pe acestia sa se informeze si nu in ultimul rand sa-si completeze biblioteca cu materialelele oferite in magazinul online.

dictie.ro-fullpage

Solutia

Nu exista un raspuns unic pentru cum sa creezi o strategie eficienta de continut si un copywriting pentru magazinul tau online. Cu toate acestea, exista cateva lucruri cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand iti dezvolti planul.

Publicul Tau

Calitatea Continutului

Testarea Rezultatelor

Cand faci o schimbare trebuie sa stii ce-si doreste publicul tau, ce-i oferi deja si cu ce trebuie sa completezi, sa te concentrezi pe calitatea materialelor oferite si nu pe cantitatea acestora si in cele din urma sa testezi si sa masori rezultatele schimbarilor pe care le-ai facut. Solutia texter.ro pentru dictie.ro a facut ca traficul website-lui sa creasca chiar din primele 30 de zile cu peste 25%, sa aduca un numar de peste 29 de mii de noi abonati la newsletter si sa creasca vanzarile cu peste 45%. A fost un efort de echipa iar rezultatele au fost pe masura. Nu ne oprim aici, nici pe departe acest gand. Pentru a avea succes trebuie sa fii mereu la zi cu informatiile pe care le oferi si cu tehnologia.

Rezultate

45%

Cresterea vanzarilor
dupa 30 de zile

Carmen Ivanov

“Sunt extrem de multumita de colaborarea pe care am avut-o cu texter.ro si va recomand aceasta echipa care, a facut din dictie.ro website-ul care este astazi si care va pune la dispozitie o librarie de informatii fara precedent in Romania ”

Carmen Ivanov – CEO, Dictie.ro